PVGE
PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Inloopmiddag Computer Gebruikers Club

Datum
dinsdag 26 oktober 2021 14:00 - 16:00

Inloopmiddag voor alle leden

Naar aanleiding van het recente jubileum van de Computer Gebruikers Club wordt er op dinsdag 26 oktober een speciale inloopmiddag gehouden voor alle leden van de PVGE Son en Breugel.

Wat kunt u verwachten van zo’n inloopmiddag?
Misschien hebt U vragen over het gebruik van de computer (desktop of laptop), tablet of smartphone. Vaak vragen in de trend van "hoe doe ik dat" of "het werkt niet bij mij". Leden van de Computer Gebruikers Club zullen hun best doen om voor alle vragen en problemen een oplossing te vinden. U brengt desgewenst uw tablet, laptop of smartphone mee om Uw probleem te demonstreren, met de goede kans dat het probleem ter plaatse wordt opgelost.

Datum en tijd: dinsdag 26 oktober, 14-16 uur
Plaats:              Braecklant

 
 

Powered by iCagenda

 

Gedurende het verenigingsjaar worden er diverse evenementen georganiseerd. U moet daarbij denken aan opening van het seizoen, eindejaarsparty, Algemene Ledenvergadering, lezingen, excursies en muzikale bijeenkomsten.

Er is altijd wel iets van uw gading bij, denken we. Mocht u nog iets missen en hebt u een idee, neem dan contact op met het bestuur. Voor adressen zie elders op deze website.