PVGE
PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Lezing Hersenstichting

Datum
woensdag 20 oktober 2021 14:00

Lezing door de heer Jac van den Goor van de Hersenstichting

“Hoe houd ik mijn hersenen gezond?”

op woensdag 20 oktober 2021 om 14.00 uur

Locatie: De Bongerd, Asteroïdenlaan 2a in Breugel. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

 

Onze hersenen maken ons tot wie we zijn. Maar gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend: veel mensen krijgen gedurende hun leven te maken met een hersenaandoening. Gelukkig kun je zelf veel doen om je hersenen in een zo goed mogelijke conditie te houden. Zoals voldoende slaap, regelmatig bewegen en gezonde voeding. Daarnaast is het belangrijk om de hersenen uit te blijven dagen. Tijdens de lezing geeft de heer Van den Goor veel concrete tips om je hersenen zo gezond mogelijk te houden.

Aanvang lezing: 14.00 uur; zaal open om 13.30 uur

Locatie: De Bongerd in Breugel

Aanmelden:  per e-mail evenementen@pvge-sonenbreugel.nl o.v.v. “lezing Hersenstichting” en de naam/namen. De aanmelding is definitief als het geld op de rekening van de PVGE staat.

Kosten: € 5,-- voor PVGE-leden; € 7,-- voor niet-PVGE-leden, over te maken op rekeningnummer NL52RABO 0148259642 t.n.v. PVGE afd. Son o.v.v. “lezing Hersenstichting”.

Als u geen e-mail heeft, kunt u zich telefonisch aanmelden bij: Piet: 0499 – 475118 of Gerry: 06 – 23909405. Ook dan vragen wij u het geld per bank over te maken.

Uiteraard houden wij ons aan de actuele RIVM-voorschriften i.v.m. Corona.

 

 

 
 

Powered by iCagenda

 

Gedurende het verenigingsjaar worden er diverse evenementen georganiseerd. U moet daarbij denken aan opening van het seizoen, eindejaarsparty, Algemene Ledenvergadering, lezingen, excursies en muzikale bijeenkomsten.

Er is altijd wel iets van uw gading bij, denken we. Mocht u nog iets missen en hebt u een idee, neem dan contact op met het bestuur. Voor adressen zie elders op deze website.