PVGE
PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Lezing "Hoe houd ik mijn hersenen gezond"

Datum
vrijdag 27 maart 2020 14:30 - 16:30

In de Nieuwsflits van 14 maart heeft u al kunnen lezen dat het bestuur van de PVGE afdeling Son en Breugel heeft besloten de clubactiviteiten en evenementen tot nader order stop te zetten. Dit in verband met de situatie rondom het coronavirus.
Daardoor hebben we helaas moeten besluiten de lezing van de Hersenstichting die staat gepland op vrijdag 27 maart om 14.30 uur, te annuleren. In overleg met de Hersenstichting zoeken we een vervangende datum, later dit jaar.
Jammer, want er blijkt onder onze leden grote belangstelling voor dit onderwerp te zijn.
Zodra bekend, informeert de Evenementencommissie per e-mail degenen die zich reeds voor deze lezing hebben aangemeld over de vervangende datum. Ook op website ( www.pvge-sonenbreugel.nl ) zal t.z.t. een bericht over de nieuwe datum worden geplaatst.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Gerry Henselmans, tel. 06 23909405.

 

 
 

Powered by iCagenda

 

Gedurende het verenigingsjaar worden er diverse evenementen georganiseerd. U moet daarbij denken aan opening van het seizoen, eindejaarsparty, Algemene Ledenvergadering, lezingen, excursies en muzikale bijeenkomsten.

Er is altijd wel iets van uw gading bij, denken we. Mocht u nog iets missen en hebt u een idee, neem dan contact op met het bestuur. Voor adressen zie elders op deze website.