PVGE
PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

23
apr
Evenementen Son en Breugel

Wandelclub 3 naar Natuurgebied De Mosbulten, Olen

De wandeling van vandaag: Natuurgebied Mosbulten, Olen. Start om 10.00 uur bij Mariakapel De Kuilen. Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen met Corry van der ... Lees verder»
25
apr
Evenementen Son en Breugel

Reis- en cultuurclub naar Delft

Deze dag gaan we naar Delft. Programma wordt samengesteld door Paul Dinjens en Mieke van Baasbank... Lees verder»
30
apr
Evenementen Son en Breugel

Wandelclub 3 naar Bokt

De wandeling van vandaag: Rondje Bokt. Start om 10.00 uur bij De Sonse Haven. Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen met Corry van der Hamsvoort, tel. ... Lees verder»
07
mei
Evenementen Son en Breugel

Wandelclub 3 naar Keske, Kanaal

De wandelroute van vandaag: Keske, Kanaal. Start om 10.00 uur bij De Smickel. Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen met Corry van der Hamsvoort, tel. ... Lees verder»
14
mei
Evenementen Son en Breugel

Wandelclub 3 naar Trompet, Sonniushof

De wandelroute van vandaag: Trompet, Sonniushof. Start om 10.00 uur bij Thermae Son. Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen met Corry van der Hamsvoort, tel. ... Lees verder»

Powered by iCagenda

 

Gedurende het verenigingsjaar worden er diverse evenementen georganiseerd. U moet daarbij denken aan opening van het seizoen, eindejaarsparty, Algemene Ledenvergadering, lezingen, excursies en muzikale bijeenkomsten.

Er is altijd wel iets van uw gading bij, denken we. Mocht u nog iets missen en hebt u een idee, neem dan contact op met het bestuur. Voor adressen zie elders op deze website.