PVGE
PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Doel
Het verder ontwikkelen van de eigen schilderkunst of het leren van schilderen in kleinschalig clubverband. Derhalve kunnen zowel gevorderden alsook beginners lid worden van deze club, omdat voor beide groepen een geëigend programma is ontworpen.

Werkwijze
Het programma bestaat uit workshops, die verzorgd gaan worden door docent Gerard van de Ven. De begeleiding zal zeer intensief zijn, zodat er een maximum van 6 personen is per workshop. Zowel de beginners alsook de meer ervaren kunnen bij hen terecht. Gerard van de Ven, die al een groot deel van zijn leven schildert, volgde de kunstacademie alsook een vervolgopleiding bij de kunstacademie. In de workshops maakt men kennis met kleur en kleurmengen, methoden om tekeningen op een doek te zetten, perspectief en compositie, licht en contrast, vormen van schilderen en materiaalgebruik. De focus zal in eerste instantie liggen op het vinden en het ontwikkelen van de eigen wijze ( stijl) van het schilderen. Men kan zowel op een abstracte als op een realistische manier leren schilderen. Men dient te beschikken over eigen schildersmaterialen, zoals diverse verfsoorten, kwasten, doeken en tekenmateriaal.

Toelichting
Deze club is eind januari 2012 van start gegaan en de eerste workshops staan nog in de steigers. Derhalve dienen een aantal zaken zich nog uit te kristalliseren. Volg daarom de nieuwsbrief, website of neem contact op met de coördinator.

Locatie
De workshops zullen steeds op vrijdag plaatsvinden en wel van 10.00 tot 16.00 uur. Het atelier is gelegen op: Vresselseweg 44 te Breugel (grondgebied St. Oedenrode).

Kosten
De intensieve workshops kosten per dagdeel 18,00 euro / hele dag 35,00 euro en men dient voor minimaal 5 dagen in te schrijven; maximaal 6 personen per workshop. De kosten van de extensieve begeleiding zullen substantieel lager zijn, maar zijn op het moment van verschijnen van deze brochure nog niet bekend.

Informatie:
Spreken deze activiteiten in clubverband aan, dan kan men contact opnemen met de coördinator van deze schildersclub: Gerard van de Ven, tel 06-45 808 402, e-mail: gerard.vandeven@gmail.com

De afdeling Son en Breugel kent vele clubs. Als u lid bent kunt u zich aanmelden bij de club van uw voorkeur. Bij de contactpersonen kunt u inlichtingen vragen over de clubactiviteiten. Zie daarvoor de persoonsgegevens bij elke club.

Wilt u een nieuwe club oprichten, neem dan contact op met de voorzitter van het bestuur, de heer J.Wismans, tel. 0499-479471 of via e-mail voorzitter@pvge-sonenbreugel.nl

In overleg met hem kunt u dan bespreken hoe te handelen.

fietsclub