PVGE
PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Doel:
Deze club, die in 2011 van start is gegaan, bezoekt cultureel interessante steden en dorpen, waarbij stadswandelingen worden georganiseerd en museumbezoeken. Bij aankomst in de betreffende plaats drinken we gezamenlijk koffie en ook de lunch na de stadswandeling wordt gezamenlijk genoten. Het is goed te weten dat men goed ter been moet zijn en over een redelijke conditie dient te beschikken voor wandelingen van 1½ uur, soms 2 uur, en voor het reizen met openbaar vervoer.

De Formule:
De idee is om voor de reizen gebruik te maken van de NS OV jaarkaart  (voor 60-plussers met vrije reisdagen) en voor het museumbezoek van de museumjaarkaart. Hoewel het hebben hiervan geen noodzaak is, is het wel heel praktisch i.v.m. de kosten. En om de dag goed te besteden zal meestal de eerste trein na 9.00 uur worden benut. Station Eindhoven zal ons startpunt zijn.

Contactadressen:
Coördinator:
Christianne Drubbel, tel. 0499-471060 ; e-mail: christiannedrubbel@gmail.com

Penningmeester en ledenadministratie:
Herman Simons,  e-mail: nlherman65@gmail.com
Bankrekening: NL45INGB 0004451510

Coördinator reizen:
Frans de Bruin, Maaslaan 14, 5691 NH Son en Breugel, e-mail: fransdebruin45@gmail.com

Klik hieronder voor een filmpje :

: https://youtu.be/3mBA_KGm8xk

De afdeling Son en Breugel kent vele clubs. Als u lid bent kunt u zich aanmelden bij de club van uw voorkeur. Bij de contactpersonen kunt u inlichtingen vragen over de clubactiviteiten. Zie daarvoor de persoonsgegevens bij elke club.

Wilt u een nieuwe club oprichten, neem dan contact op met de voorzitter van het bestuur, de heer J.Wismans, tel. 0499-479471 of via e-mail voorzitter@pvge-sonenbreugel.nl

In overleg met hem kunt u dan bespreken hoe te handelen.

fietsclub