PVGE
PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Doel: Sportief wandelen; een belangrijk nevendoel van deze nieuwe club is het onderling contact. Het gaat niet om prestaties; we wonen hier in een prachtige provincie en daarvan willen we genieten.

Tijd en plaats: Eens in de maand gaan we wandelen in een mooi stuk natuur in onze regio, zoals de Dommelbeemden, Kampina, de Grote Peel, Loonse en Drunense Duinen, de Mortelen. We gaan om 9.00 uur vanaf Braecklant met gecombineerd autovervoer daarheen, lopen een afstand van ongeveer 12 km en vergeten de koffiepauze niet. Een goede conditie en goede wandelschoenen zijn daarvoor natuurlijk wel vereist. Alléén bij héél slecht weer kan de wandeling worden afgelast. We wandelen altijd op de eerste dinsdag van de maand.

Kosten: De wandelclub rekent een contributie van € 2,- per jaar. Een keer "op proef" meelopen kan altijd. Consumpties rekent ieder zelf af. Voor meerijden in elkaars auto rekenen we onderling € 0.05 per persoon/per kilometer.

Contactadres: Toke Simons, Marnelaan 22, Son.  Tel. 0499-474677,  e-mail : tokesimons64@gmail.com

En klik op onderstaand webadres voor een leuk filmpje:
https://youtu.be/gTYUnPn14Lk

Een mooie foto:

Natuurwandelclub

 

 

 

 

De afdeling Son en Breugel kent vele clubs. Als u lid bent kunt u zich aanmelden bij de club van uw voorkeur. Bij de contactpersonen kunt u inlichtingen vragen over de clubactiviteiten. Zie daarvoor de persoonsgegevens bij elke club.

Wilt u een nieuwe club oprichten, neem dan contact op met de voorzitter van het bestuur, de heer J.Wismans, tel. 0499-479471 of via e-mail voorzitter@pvge-sonenbreugel.nl

In overleg met hem kunt u dan bespreken hoe te handelen.

fietsclub