PVGE
PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Doel:
Jeu de Boules: een sport voor het hele jaar! Jeu de Boules is van oudsher een buitensport. Bewegen en buitenlucht: goed voor Uw gezondheid! Velen bewegen te weinig in de buitenlucht. Bij ons wordt altijd buiten gespeeld: in de gezonde buitenlucht bij de Boerderij te Breugel. Evenals de meeste sporten is jeu de boules een bewegingssport, die een beroep doet op Uw conditie. Jeu de Boules: Sociaal contact! Jeu de Boules is een sport voor alle leeftijden. Voor jong en oud, voor dames en heren. Men speelt met en tegen elkaar. Deze sport is een tegenwicht tegen de dagelijkse beslommeringen. Gezondheidsoverwegingen en sociaal contact kunnen reden zijn om lid te worden van onze club met de naam SIESEROLLE die al ruim 30 jaar bestaat en ca. 30 leden telt.

Tijd en plaats:
Bij de Boerderij, Leeuwstraat 2 in Breugel heeft de club de beschikking over 8 banen. Iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. Iedere vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Inclusief koffie- /theepauze. Kom eens kijken.

Kosten:
Contributue € 10,-- per jaar.

Contactadres (voorzitter):
Kees Uppelschoten, tel. 0499-461011
E-mailadres: sieserolle1@gmail.com

 

Voor een filmpje klik op onderstaande link :
https://youtu.be/clfaGXn8Lek

 

 

De afdeling Son en Breugel kent vele clubs. Als u lid bent kunt u zich aanmelden bij de club van uw voorkeur. Bij de contactpersonen kunt u inlichtingen vragen over de clubactiviteiten. Zie daarvoor de persoonsgegevens bij elke club.

Wilt u een nieuwe club oprichten, neem dan contact op met de voorzitter van het bestuur, de heer J.Wismans, tel. 0499-479471 of via e-mail voorzitter@pvge-sonenbreugel.nl

In overleg met hem kunt u dan bespreken hoe te handelen.

fietsclub