PVGE
PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

De Federatie van Philips Verenigingen van Gepensioneerden ( FPVG) is een vereniging van gepensioneerden die de belangen van de gepensioneerden met een Philpsverleden behartigt.

Om in de politiek meer invloed te kunnen uitoefenen hebben vele pensioenverenigingen ( o.a. ook de Federatie ) zich aangesloten bij een overkoepelende organisatie : de Koepel van Nederlandse Verenigingen van Gepensioneerden ( KNVG ).

Zie voor meer informatie beide websites :

* FPVGE : www.federatie.nl

* KNVG : www.knvg.nl

Over de actuele stand van zaken inzake de pensioenen heeft de Koepel op haar website een artikel staan. U kunt op onderstaande link klikken om dit te bekijken. Ook heeft de Koepel in dat stuk een link naar Youtube, waar een uitgebreide video over dit onderwerp staat. Zeer interessant en sterk aan te bevelen.

Link naar de Koepelwebsite : https://www.pvge.nl/actualiteiten/3480-ons-pensioenstelsel-onhoudbaar-of-onverwoestbaar

 

 

Hoe groter de vereniging is, hoe beter zij voor de leden kan opkomen.De PVGE zit plaatselijk, provinciaal en landelijk in allerlei overlegorganen en kan zo uw stem laten horen. En hoe meer stemmen dat zijn, hoe beter. Dus word lid! Hoe u dat kunt doen ziet u elders op deze website.

In Son en Breugel is één loket voor al uw vragen over zorg, welzijn, wonen en leven: Centrum voor Maatschappelijke Deelname(CMD )

Adres : Europalaan 2, 5691 EN Son en Breugel. Openingstijden balie : 10.00 tot 14.00 uur ( ma t/m vr )

Tel. 0499 - 491470, e-mail : cmd@sonenbreugel.nl  en internet : www.sonenbreugel.nl/cmd

ACTUEEL : Op Youtube zijn diverse filmpjes te zien over de WMO. Ga op internet naar Youtube.com en type in de zoekbalk "wmo gestript" . U krijgt dan een overzicht van filmpjes uit de serie "WMO gestript" . Klik de voor u interessante film aan en daarin wordt haarfijn alles uitgelegd over het gekozen onderwerp.