PVGE
PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Son en Breugel

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

 

Vrijwillige thuiszorg Best, Oirschot en Son en Breugel
De Stichting Thuiszorg heeft ons verzocht het volgende onder de aandacht van onze leden te brengen. Gezien het belang van het onderwerp voldoen we graag aan dit verzoek.


U zorgt voor uw chronisch zieke partner, een dementerende partner of een terminaal zieke : u bent een mantelzorger! Dat betekent 24 uur per dag voor iemand zorg dragen. Hoe houdt u dit vol?
Ook u wilt er wel eens uit : rustig naar de dokter, kapper, een uurtje sporten of winkelen. Wat zou het dan fijn zijn een dagdeel in de week die zorg over te kunnen dragen en even tijd voor u zelf te hebben, zodat u de zorg daarna weer beter aankunt!
OF……..
U bent gestopt met werken en iedereen in uw omgeving zegt “geniet ervan”. Maar zelf twijfelt u : u heeft wel heel veel tijd voor hobby’s en u wilt ook wel zinvol bezig zijn. Misschien heeft u wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk, maar is het er nog niet van gekomen. Wat dacht u dan van ondersteuning van een mantelzorger? Eén dagdeel in de week beschikbaar zijn voor een chronisch zieke : samen de krant lezen, een wandelingetje maken of er gewoon zijn. Is dat iets voor u?
Neemt u dan eens contact op met VTZ-BOS, een vrijwilligersorganisatie die hulp biedt aan de mantelzorgers in Best, Oirschot en Son en Breugel. Een hecht team van vrijwilligers, allen ondersteund door een korte opleiding vanuit de VTZ, staat voor u klaar, maar zoket zelf ook uitbreiding met vrijwilligers,
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-15620262 of kijk eens op onze website www.vtz-bos.nl

 

In dit menu worden veel actuele zaken behandeld. Ook komen vele onderwerpen in de nieuwsbrief te staan. Leden kunnen de nieuwsbrieven natuurlijk raadplegen. Mocht u een interessant actueel onderwerp in een artikel willen behandelen, stuur dit artikel dan op naar de redacteur van de nieuwsbrief / webmaster ( Ton Bosch ). Hij kan voor plaatsing zorgen.